För utställare

Som utställare under Medeltidsdagarna har du flera olika val av platser. I Ahllöfsparken är den största marknaden, med massor av bord med hantverk, kläder, mat med mera. På Nygatan står du mitt i centrum med Arbogas fina butiker runt om dig, här är det naturliga gångstråket för evenemangets besökare. Öppettider för marknaden i Ahllöfsparken och på Nygatan är kl.11:00 till kl.18:00 dagligen förutom på söndagen när vi stänger kl.16:00.

 

 Västerlånggatan står du på en historisk plats, nämligen Sveriges äldsta gata, uttrycket ”gammal som gatan” sägs komma härifrån. Västerlånggatan är den ursprungliga marknadsgatan, här håller marknaden endast öppet på helgen, lördag kl. 11.00-18.00 och söndag kl 11.00-16.00. På Västerlånggatan finns ingen möjlighet till el och här används endast föreningens marknadsbord.


Kostnad för att hyra marknadsplats:
Ahllöfsparken: Grundavgiften är 1 500 kr inkl.moms.
Nygatan: Grundavgiften är 1 000 kr inkl. moms.
Västerlånggatan: Grundavgiften är 800 kr inkl. moms.

 

I grundavgiften ingår ett två meters marknadsbord med tak. Använder du eget tält eller marknadsstånd, ingår ett utrymme om tre meter i grundavgiften. Om du behöver mer markyta betalar du en tilläggsavgift om 100 kr inkl.moms för varje extra längdmeter. Vill du ha ett extra marknadsbord kostar det 600 kr inkl.moms, att hyra, detta oavsett plats.

Det är viktigt att ange om du är i behov av anslutande el eller vatten i din anmälan. Du håller själv med elkabel. Om du använder gasol är det också viktigt att ange gasolflaskans beteckning.

 

OBS. Matförsäljningsplats under Medeltidsdagarna kostar mer än en vanlig försäljningsplats. Maila oss med info och meny för att få ett pris, skicka gärna med bilder på ditt marknadsstånd. 

Anmäl dig till årets Medeltidsdagar via mail till info@arbogamedeltid.se. Läs mer om hur du anmäler dig, klicka här. Sista anmälningsdag är 2017-07-31. Anmälan är bindande.