Morgonsoffan

Denna morgon berättade ordförande, Olle Ytterberg, om det nya samverkansprojektet med Arboga i Centrum, Galleri Konstrundan och Arboga Turistbyrå på Morgonsoffan på Stadskällaren inför ca. 70 företagsamma personer.

Olle och Tina (Föreningen Arboga Medeltid och Arboga i Centrum) berättade om att vi kommer att flytta föreningens kansli till den nya lokalen inom kort.

Givetvis uppmanades alla i publiken att bli medlemmar i Föreningen Arboga Medeltid! Bli gärna det du med, klicka här för mer information. 

 

Ny spännande tid!

Här sitter vi, hela gänget tillsammans, och pratar ihop oss om en ny spännande tid!

I går kväll, 27 mars, hade Föreningen Arboga Medeltid samordningsmöte tillsammans med Galleri Konstrundan, Arboga i Centrum och Turistbyrån. Snart öppnar vi ett gemensamt kontor, galleri, evenemangskansli och föreningslokal i nuvarande Galleri Konstrundans fina lokaler på Kapellgatan 33. 

Arbetsgrupper 2017

I måndags, den 20 mars, hade vi ett första möte för att få ihop alla arbetsgrupper inför årets Medeltidsdagar. Det blev en härlig kväll med många bra idéer och stort engagemang, det här ser lovande ut! 🙂

Vill du också vara med och delta i arbetet inför Medeltidsdagarna 2017?
Maila oss gärna på infoarbogamedeltid@gmail.com

Hej styrelsen!

styrelsen

Nu är det klart, här är gänget som kommer att jobba i styrelsen för Föreningen Arboga Medeltid!

Från vänster: Lars Janzon, Lena Ejdemark, Tina Viitala Joelsson, Olle Ytterberg, Salima Voloscuka, Ronny Blom, Jim Bergqvist.Saknas på bilden gör Maria Norman.